Universidad Tecnológica de Cancún
Image from Google Jackets

Léxico científico y gastronómico : las claves para entender la cocina de hoy / Alícia & el Bullitaller ; traducción, Josep Maria Pinto.

Contributor(s): Material type: TextSeries: Ciencia y cocinaPublication details: Barcelona : Planeta, 2006. \ Description: 235 p. : il. ; 24 cmSubject(s): LOC classification:
  • CO TX 631 L4918.2006
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Status Barcode
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 09571

Traducido de : Lexic cientific gastronomic

Incluye índice

There are no comments on this title.

to post a comment.

Recursos de investigación de acceso abierto

image host image host image host image host image host image host image host image host PROQUEST image host image host

Informativos



Contacto: biblioteca@utcancun.edu.mx / Teléfono 9988811900 Ext. 1080 / 1081 / 1082

© 2025 by Biblionexus