Universidad Tecnológica de Cancún
Image from Google Jackets

Curso de servicios hoteleros 2 : técnicas y organización / Javier Cerra

By: Material type: TextPublication details: España : ParaninfoEdition: 3a edDescription: 299 p. / 23 cmISBN:
  • 84-283-1846-8 (obra completa) \ 84-283-1846-8 (Tomo 2)
Subject(s): LOC classification:
  • TX911 C47 1999
Contents:
v. 2. Gestión de bebidas.- Composición del menú y la carta.- Coctelería y bar
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Status Barcode
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 04299
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 07981
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 07982
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 07983

Incluye índice.

v. 2. Gestión de bebidas.- Composición del menú y la carta.- Coctelería y bar

BUTC

There are no comments on this title.

to post a comment.

Recursos de investigación de acceso abierto

image host image host image host image host image host image host image host image host PROQUEST image host image host

Informativos



Contacto: biblioteca@utcancun.edu.mx / Teléfono 9988811900 Ext. 1080 / 1081 / 1082

© 2025 by Biblionexus