Universidad Tecnológica de Cancún
Image from Google Jackets

Arte culinario para el profesional de la cocina / Graciela Martínez de Flores

By: Material type: TextPublication details: México : LimusaDescription: 398 pISBN:
  • 13-978-968-18-4075-4
Subject(s): LOC classification:
  • TX716 M37 2008-
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Status Barcode
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 11724
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 11728
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 11787
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 11788
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 11789
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 11790
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 11791
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 04485
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 04720
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 05421
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 05893
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 05840
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 14386
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 16587
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 16320

There are no comments on this title.

to post a comment.

Recursos de investigación de acceso abierto

image host image host image host image host image host image host image host image host PROQUEST image host image host

Informativos



Contacto: biblioteca@utcancun.edu.mx / Teléfono 9988811900 Ext. 1080 / 1081 / 1082

© 2025 by Biblionexus