Introducción a la historia de la gastronomía / Paulina Monroy de Sada, Graciela Martínez de Flores
Material type:
TextPublication details: México : LimusaEdition: 2Description: 181 pISBN: - 13-978-968-18-6919-9
- TX631 M7539 2008-
| Item type | Current library | Collection | Status | Barcode | |
|---|---|---|---|---|---|
|
|
UT Cancún | Colección general | Available | 11729 | |
|
|
UT Cancún | Colección general | Available | 11778 | |
|
|
UT Cancún | Colección general | Available | 05412 | |
|
|
UT Cancún | Colección general | Available | 05415 | |
|
|
UT Cancún | Colección general | Available | 05416 | |
|
|
UT Cancún | Colección general | Available | 05677 | |
|
|
UT Cancún | Colección general | Available | 05888 | |
|
|
UT Cancún | Colección general | Available | 5870 | |
|
|
UT Cancún | Colección general | Available | 05855 | |
|
|
UT Cancún | Colección general | Available | 14239 | |
|
|
UT Cancún | Colección general | Available | 14389 | |
|
|
UT Cancún | Colección general | Available | 04988 | |
|
|
UT Cancún | Colección general | Available | 17359 | |
|
|
UT Cancún | Colección general | Available | 17553 |
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.





