Universidad Tecnológica de Cancún
Image from Google Jackets

Introducción a la historia de la gastronomía / Paulina Monroy de Sada, Graciela Martínez de Flores

By: Contributor(s): Material type: TextPublication details: México : LimusaEdition: 2Description: 181 pISBN:
  • 13-978-968-18-6919-9
Subject(s): LOC classification:
  • TX631 M7539 2008-
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Status Barcode
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 11729
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 11778
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 05412
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 05415
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 05416
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 05677
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 05888
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 5870
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 05855
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 14239
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 14389
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 04988
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 17359
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 17553

There are no comments on this title.

to post a comment.

Recursos de investigación de acceso abierto

image host image host image host image host image host image host image host image host PROQUEST image host image host

Informativos



Contacto: biblioteca@utcancun.edu.mx / Teléfono 9988811900 Ext. 1080 / 1081 / 1082

© 2025 by Biblionexus