Universidad Tecnológica de Cancún
Image from Google Jackets

Las mejores recetas de la cocina paso a paso: entrantes, caldos y cocidos, crépes y pastastas / Selección de recetas internacionales Antonio Savina Roggero.

Material type: TextPublication details: España : Hymsa, 2004.Description: 63 p. : ilISBN:
  • 84-7183-407-3
Subject(s): LOC classification:
  • TX725.A1
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Status Barcode
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 13479
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 13481
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 13482
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 13483
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 13484
Libros-Monografías UT Cancún Colección general Available 13485

There are no comments on this title.

to post a comment.

Recursos de investigación de acceso abierto

image host image host image host image host image host image host image host image host PROQUEST image host image host

Informativos



Contacto: biblioteca@utcancun.edu.mx / Teléfono 9988811900 Ext. 1080 / 1081 / 1082

© 2025 by Biblionexus